Ege Postası
Geri

Mudanya'da esnaflardan 'çift şerit' serzenişi

Bursa'nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Caddesi üzerinde mayıs ayında başlayan çift şerit uygulamasına tepki gösteren cadde esnafı önceki hafta Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk’e yaptığı ziyaret ardından bu kez de gittikleri Ak Parti...
Mudanya'da esnaflardan 'çift şerit' serzenişi
Haberler / Güncel
26 Mayıs 2013 Pazar 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Caddesi üzerinde mayıs ayında başlayan çift şerit uygulamasına tepki gösteren cadde esnafı önceki hafta Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk’e yaptığı ziyaret ardından bu kez de gittikleri Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman’a serzenişte bulundu.

    Mudanya Esnaf Teşkilatları Başkanı Emir Usta’nın eşlik ettiği Ak Parti ziyaretinde Halitpaşa Caddesi esnafı, çift şeritli yolda yeni düzenlemeler yapılmasını istedi. İlçenin trafik konusundaki kötü imajını silmek istediklerini kaydeden AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman, Halitpaşa Caddesi’nde hafta içi 15 dakika süreli parklara izin verileceğini, hafta sonu ise bu caddede park yasağı uygulamasına devam edileceğini kaydetti. Ayrıca haftanın her günü akşam belirli bir saatten sonra araçların park yapmasına izin verilebileceğini belirten Kahraman, bu konuda henüz kesin bir karar olmadığını, yapılan uygulamaların da bir aylık deneme süresinden sonra belli olacağını söyledi. Kahraman, ayrıca Halitpaşa Caddesi güzergahı üzerinde belli noktalara yapılan ceplerin ise toptancı araçların mal indirip bindirmeleri için kullanılmasını istedi.

    İPAR CADDESİ DE SIRADA

    Bu arada İpar Caddesi’nde de yol düzenleme çalışmalarının yapılacağını vurgulayan Kadir Kahraman, burada da bir şerit park, 2 şerit ise sürekli akacak şekilde düzenlemeler planlandığını ifade etti. Halitpaşa Caddesi’nde yapılan yeni uygulama ile tüm yükün İpar Caddesi'ne bindiğini belirten Usta, bu 2 caddede yapılacak değişimler ve uygulamalarla birlikte esnafın biraz daha rahatlayacağını inandığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası