Ege Postası
Geri

Mudanya'da evlat vahşeti, 2 yıl sonra aydınlatıldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde işlenen korkunç cinayet iki yıl sonra aydınlatıldı. Cinayeti öz kızın gerçekleştirdiği, cesedin parçalanarak nehre atıldığı ortaya çıktı.2011 yılı haziranında meydana gelen olayda; 68 yaşındaki Rıdvan...
Mudanya'da evlat vahşeti, 2 yıl sonra aydınlatıldı
Haberler / Güncel
26 Haziran 2013 Çarşamba 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın Mudanya ilçesinde işlenen korkunç cinayet iki yıl sonra aydınlatıldı. Cinayeti öz kızın gerçekleştirdiği, cesedin parçalanarak nehre atıldığı ortaya çıktı.

2011 yılı haziranında meydana gelen olayda; 68 yaşındaki Rıdvan Baskı'nın 3 gün ortalarda gözükmemesi üzerine arkadaşları ve komşuları karakola müracaat ederek kayıp olarak bildirdi. Olayın üzerine yoğunlaşan Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri dikkatli takip ve inceleme sonucu cinayeti ortaya çıkardı. Mudanya'da bir masaj salonunda çalıştığı öğrenilen Vildan Bozkurt'un(44) babası ile tartıştığı, tartışma sonucu evde bulunan ve olay zamanı 16 yaşında olan kızı P.B.'nin gözleri önünde öz babası Rıdvan Baskı'yı yastıkla boğarak öldürdüğü, olaydan sonra da eşi Aykut Bozkurt’u (47) arayarak olayı anlattığı, eve gelen Aykut Bozkurt'un cesedi eşi ve kızının yardımı ile parçalayarak Bozüyük civarında bir nehre attıkları ortaya çıktı.
İki yıl önce meydana gelen olay sonrasında ekipler Rıdvan Baskı'nın cesedine ulaşamadı. Mudanya'dan kiraladıkları araç ile cesedi taşıdıklarını itiraf eden Vildan Bozkurt ve Aykut Bozkurt çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. P.B. ise serbest kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası