Ege Postası
Geri

Muhammed Yakut hakkında 'kırmızı bülten" çıkarıldı

Sosyal medyada siyaset-sermaye-mafya ilişkileriyle ilgili yaptığı ifşalarıyla gündemde olan Muhammed Yakut adlı kişi hakkında soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda, yakalanması için 'kırmızı bülten" çıkarıldı.
Muhammed Yakut hakkında 'kırmızı bülten
Haberler / Güncel
25 Mayıs 2023 Perşembe 22:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, sosyal medyada siyaset-sermaye-mafya ilişkileriyle ilgili yaptığı ifşalarıyla gündemde olan Muhammed Yakut adlı kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Bu çalışmalarda suç içerikli video paylaşımları yaptığı belirlenen Muhammed Yakut hakkında 'birden fazla kişi tarafından birlikte yağma' ve 'kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme ve yayma' suçlarından tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Savcılık bu çerçevede Muhammed Yakut hakkında 'kırmızı bülten' çıkarılması talebiyle de Adalet Bakanlığı'na başvurdu.

Adalet Bakanlığı'nın onayıyla da İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı’nca Muhammed Yakut hakkında 'kırmızı bülten' çıkarılması kararlaştırıldı. Bu çerçevede de Interpol Genel Sekreterliği'nin, Avrupa ülkelerinin İnterpol birimleriyle iletişime geçtiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası