Ege Postası
Geri

Mühendis ve mimarlar korosundan bahar konseri

İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası ve Peyzaj Mimarları Odası Bursa şubelerinin ortaklaşa düzenlediği ‘Şarkı Söylemek Lazım Bahar Konseri”, Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İnşaat Mühendisi...
Mühendis ve mimarlar korosundan bahar konseri
Haberler / Kültür - Sanat
1 Haziran 2013 Cumartesi 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Şehir Plancıları Odası ve Peyzaj Mimarları Odası Bursa şubelerinin ortaklaşa düzenlediği ‘Şarkı Söylemek Lazım Bahar Konseri”, Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İnşaat Mühendisi Şef Suat Ayan yönetiminde gerçekleşen konseri yaklaşık 700 kişi takip ederken izleyiciler Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserlerini dinleme fırsatı buldu. Konsere İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Necati Şahin, Şehir Plancıları Odası Bursa Şube Başkanı Füsun Uyanık, Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Nizamettin Kaya da dinleyici olarak katıldı.

Türk müziğinin unutulmaz isimlerine ait toplam 30 eserin seslendirildiği konserde izleyenler, unutulmaz bir gece yaşadı. Gecenin sonunda İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Necati Şahin, sergilenen performansın aylarca büyük bir özveriyle çalışarak başarıldığını söyleyerek koro üyelerine ve katılımcılara bu özel gece için teşekkür etti.

Koro Şefi Suat Ayan ise kendilerini yalnız bırakmayan tüm izleyicilere teşekkür ederek, daha nice konserlerde birlikte olmak istediklerini belirtti.
Konuşmaların ardından Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Nizamettin Kaya, Şehir Plancıları Odası Bursa Şube Başkanı Füsun Uyanık ve İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Necati Şahin, Şef Suat Ayan’a çiçek takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası