Ege Postası
Geri

Muhtarlar hırsızlık ve karanlıktan şikayetçi oldu

Şanlıurfa Viranşehir Emniyet Müdürlüğü, mahalle muhtarlarını kahvaltıda buluşturdu. Emniyet Müdürü Fahri Vardal ve Yardımcısı Selami Ermiş ile birim amirlerinin de katıldığı kahvaltıda muhtarlar, artan hırsızlık olaylarına karşı...
Muhtarlar hırsızlık ve karanlıktan şikayetçi oldu
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şanlıurfa Viranşehir Emniyet Müdürlüğü, mahalle muhtarlarını kahvaltıda buluşturdu. Emniyet Müdürü Fahri Vardal ve Yardımcısı Selami Ermiş ile birim amirlerinin de katıldığı kahvaltıda muhtarlar, artan hırsızlık olaylarına karşı ve sokakların aydınlatılması için çalışma yapılmasını istedi.

        Emniyet Müdürü Fahri Vardal, kahvaltıda yaptığı konuşmada, vatandaşlarla birlikte yaşayan ve halkı en yakından tanıyan seçilmiş olan muhtarlarla kahvaltıyı vesile yaparak bir araya geldiklerini söyledi.

        Uzun süredir muhtarlarla bir araya gelmek istediğini belirten Vardal, her yerde olduğu gibi ilçede de bazı sorunların varlığından haberdar olduklarını, bunları muhtarlarla paylaşıp sorunlara çözüm getirmek istediklerini söyledi.

        Müdür Vardal, "Mahallelerde var olan problemleri birlikte konuşup çözümlemek istiyoruz. Halkın içinde yaşayıp problemleri en iyi gören kişiler muhtarlarımızdır. Orada yaşayan insanların sesi olarak emniyetten neler beklediklerini bilmek istiyoruz. Bunları not alıp derlemek istiyoruz. İlçemizdeki Suriyeli mültecilerin varlığından hepimiz haberdarız. Onlar ile ilgili kurulan komisyonlar da yakında hizmete başlayıp problemlerini tespit ve çözümünü bulmada bize-size yardımcı olacaklar. Allah kimseyi vatanından uzaklaştırıp mağdur etmesin." diye konuştu.

        Suriyeli mültecilerin eğitim-sağlık hizmetlerinden yararlanabilmeleri için eğitim öğretim sezonu öncesi yapılacakları belirlemeye çalıştıklarını ifade eden Vardal, bunu da muhtarlarla istişare edip çözeceklerini söyledi.

        Mahallelerinin problemlerini dile getiren muhtarlar ise ilçe genelinde sık sık görülen hırsızlık olaylarından şikayetçi olduklarını belirterek, gece sokakların karanlık olmasından dolayı vatandaşların yaşadıklarını sıkıntıları dile getirdi. Yenişehir Mahallesi muhtarı Münir Kanar eski devlet hastanesinin binaları ve bahçesinin kötü amaçlı kullanıldığını belirterek, buranın bir an önce temizlenmesi gerektiğini söyledi.

        Selahattin Eyyubi Mahallesi muhtarı Cevdet Direk de mahallelerinin en büyük sorunun elektrik olduğunu belirterek, Emniyet Müdürlüğü'nün bu konuda TEDAŞ yetkilileri ile görüşüp hırsızlık olaylarına da sebep olan karanlık sokaklarının aydınlatılmasını talep etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası