Ege Postası
Geri

Başarısının devamı geldi, üniversiteyi birincilikle bitirdi

Adana Fen Lisesi’nden sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Perihan Aladağ, 2013-2014 eğitim yılında bölümünü birincilikle bitirerek Adana’nın gururu oldu. Adana Fen Lisesi’nde elde ettiği başarıdan sonra Ankara Hacettepe...
Başarısının devamı geldi, üniversiteyi birincilikle bitirdi
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Fen Lisesi’nden sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Perihan Aladağ, 2013-2014 eğitim yılında bölümünü birincilikle bitirerek Adana’nın gururu oldu.

Adana Fen Lisesi’nde elde ettiği başarıdan sonra Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi’ni kazanan ve bölümünü okul birincisi olarak bitiren Perihan Aladağ’a birincilik ödülünü Rektör Prof. Dr. Murat Tuncer ile Dekan Prof. Dr. Bülent Sivri verdi. Doktorluk mesleğinin tüm inceliklerini öğrenerek okuldan mezun olan öğrencilere başarılar dileyen Rektör Tuncer, "Hipokrat yemini bir namus yeminidir. Görevinizi tam anlamıyla yaparak sizi suçlasalar da, engelleseler de hastalarınıza bakacaksınız. Hekim, acil sağlık yardımı ihtiyacı olan bir hastasına bakmak için yer, zaman, izin ve kanun tanımaz. O hastasına bakar." dedi.

Tıp Fakültesini birincilikle bitiren Adanalı öğrenci Perihan Aladağ’a Hacettepe Üniversitesi adına çeşitli plaket ve ödüller takdim edildi. Diploma törenine Perihan Aladağ’ın ailesi de katılarak büyük mutluluk yaşadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası