Ege Postası
Geri

Kozan’da yaz Kur'an kurslarına ilgi büyük

Kozan’da okulların kapanmasının ardından Kuran kurslarına ilgi gösteren çocuklar, hem Kuran okumayı öğreniyor, hem de stres atıyor. Türkeli Mahallesi Hastane Camii'nde başlayan yaz Kuran kursunda okuyan öğrenciler hem Kur'an-ı Kerim okuyor...
Kozan’da yaz Kur'an kurslarına ilgi büyük
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kozan’da okulların kapanmasının ardından Kuran kurslarına ilgi gösteren çocuklar, hem Kuran okumayı öğreniyor, hem de stres atıyor.

Türkeli Mahallesi Hastane Camii'nde başlayan yaz Kuran kursunda okuyan öğrenciler hem Kur'an-ı Kerim okuyor hem de çeşitli aktiviteler yapıyor. Her yaştan insan yaz Kur'an kurslarında eğitimi alabiliyor. Kur'an eğitiminin yanı sıra temel dini bilgiler, siyer ve ahlak derslerinin de yer aldığı kurslarda "Dinimi Öğreniyorum", "Elif-Ba" ve değişik dini kitapları öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Hastane Camisi İmamı Bekir Kurt "Her yaştan öğrenciler var ve giderek ilgi büyüyor. Şu an 80 'e yakın öğrenci var ve 2 hoca ile derslerimiz devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla öğrencilere okuduğu kitaplar ve her gün çeşitli hediyeler verebiliyoruz." dedi.

Yaz Kur'an kurslarına gelmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden çocuklar, hocalarının sayesinde Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendiklerini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası