Ege Postası
Geri

Muhtarlarla kardeşlik buluşması

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) İzmir’in çeşitli ilçelerinde görev yapan yaklaşık 200 muhtarı kahvaltıda buluşturdu. İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, “Muhtarlarımız seçildikleri mahallede toplumsal barışın ve kardeşliğin bekçileridirler” dedi.
Muhtarlarla kardeşlik buluşması
Haberler / İzmir
10 Kasım 2014 Pazartesi 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İMAF, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği muhtarlar buluşmasını bu yıl da sürdürdü. Konak ilçesindeki tüm muhtarların katıldığı buluşmaya yaklaşık 200 muhtar katıldı.
 
TEK YOL BARIŞ
Toplantıda konuşan Genel Başkan Irmak,  “İzmir, her zaman renklerin, dillerin, kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı bir kent olmuştur. İzmir, her zaman barışın ve kardeşliğin bayraktarı bir kent olmuştur. Bir kez daha Ege’nin kıyısından tüm Türkiye’ye sesleniyoruz. Barıştan başka bir seçeneğimiz yok.
Siz değerli muhtarlarımızın da, bulundukları mahallelerde insanlarımızın bir arada yaşama kültürü güçlü tutma adına elçilik görevi yaptığınıza inanıyoruz” diye konuştu.
 
HER ZAMAN HATIRLANMAK İSTİYORUZ
İzmir Muhtarlar Birliği Başkanı ve Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Baykal da, İMAF’a kendilerini ağırladıkları için teşekkür ederek, “Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman hatırlanmak istiyoruz. Bizi her yıl bir araya getiren değerli başkana ve federasyon yönetimine teşekkür ediyoruz. Muhtarları iyi hizmet veren bir kentte toplumsal barış da güçlü olur.Biz de evlerimize cenazeler gelmesini istemiyoruz. Barış için hepimizin sesini yükseltmesi gerek” sözlerine yer verdi.
Konuşmaların ardından muhtarlar söz alarak görüşlerini aktardı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası