Ege Postası
Geri

Mumcu'dan Çalışkan'a ziyaret

İzmir Kent Konseyleri Birliği Genel Sekreteri ve Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu, Karşıyaka Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Çalışkan’ı ziyaret etti
Mumcu'dan Çalışkan'a ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Ekim 2013 Çarşamba 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Kent Konseyleri Birliği Genel Sekreteri ve Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu, Karşıyaka Kent Konseyi Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Çalışkan’ı ziyaret etti. Aynı zamanda Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Çalışkan’ı ziyaret  eden Mumcu, “Hüseyin Çalışkan arkadaşımızla Karşıyaka Kent Konseyi büyük bir ivme yakalayacaktır” dedi.

Karşıyaka Belediyesi’ndeki makamında Çalışkan’ı ziyaret eden Mumcu, “Karşıyaka Kent Konseyi geçmişte de Karşıyaka halkıyla önemli çalışmalara imza atmış bir konseyimizdir. Hüseyin Çalışkan arkadaşımızın başkanlığında çok önemli faaliyetlere imza atacağına inanıyoruz. Demokratik yaşamın güçlenmesi ve halkın yönetime katılmasında kent konseyleri günden güne daha etkin bir hale geliyor. Çalışkan’ın demokratik kitle örgütlerinde ve belediyedeki birikimi bize güç katacak” diye konuştu.

Mumcu, Karşıyaka’nın İzmir Kent Konseyleri Birliği çatısı altında yer aldığının da altını  çizerek, “Karşıyaka’nın sorunu İzmir’in sorunudur. Başka bir ilçede yaşanan sıkıntı da Karşıyaka’nın sorunudur. Konseylerimiz tüm kentteki sorunlara müdahil olabilme adına her zaman birlikte hareket edecektir” ifadesini kullandı.

Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Çalışkan da, Mumcu’nun yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti kaydederek, “Doğrusu Hamit başkan ile birlikte çalışmak benim için mutluluk verici. Demokrasi mücadelesinde verdiği emekleri biliyorum. İnanıyorum ki bu kent için çok daha güzel şeyler yapacağız” sözlerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası