Ege Postası
Geri

Muratpaşa ilçesinde yenilenen taksi duraklarından esnaf memnun

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yenilenen taksi durakları hem esnafı hem de müşterileri memnun ediyor. Muratpaşa ilçesinde bulunan Değirmenönü Taksi Durağı’nı yeni tahsis edilen yerinde ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman...
Muratpaşa ilçesinde yenilenen taksi duraklarından esnaf memnun
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 17:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yenilenen taksi durakları hem esnafı hem de müşterileri memnun ediyor.

Muratpaşa ilçesinde bulunan Değirmenönü Taksi Durağı’nı yeni tahsis edilen yerinde ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, VIP Taksi Durağı’nın yeni yerini de taksicilerle keşif yaparak belirledi.

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda bin esnafın katılımıyla yapılan toplantıda taksicilerin taleplerini toplayan Başkan Evcilmen, sorumluluk alanı içinde olan istekleri yerine getirmeye çalıştığını ifade etti. Başkan Evcilmen’e ziyaretler sırasında Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Akar ve Muratpaşa Belediyesi bürokratları eşlik etti. Demircikara Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Değirmenönü Taksi Durağı’nı ziyaret eden Başkan Evcilmen’e Emekli Öğretmen Taksici Mehmet Soytürk, duraklarına yer tahsisi yaptığı için teşekkür plaketi verdi.

Değirmenönü Taksi Durağı'ndan sonra VIP Taksi Durağı’nın yer tahsisi talebini değerlendirmek üzere VIP Taksi Durağı’nı ziyaret eden Başkan Evcilmen, taksicilerle yer keşfinde bulundu ve yeni taksi durağı yeri belirlendi. Her zaman taksici esnafının yanında olduğunu dile getiren Başkan Evcilmen, “Evinde oturması, torun gezdirmesi gereken arkadaşlar direksiyon sallıyor. Bunun bir anlamı, evine ekmek götürebilmek. Bu çabayı, meşakkati ve mücadeleyi ortaya koyuyorsunuz. Bu nedenle size yakın bir insanım.” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası