Ege Postası
Geri

Mursi yanlılarından gece yürüyüşü

Mısır'ın devrik lideri Muhammed Mursi'yi destekleyen binlerce kişi, başkent Kahire'nin ana caddelerinde protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Mursi'nin askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılmasına tepki gösteren Mısırlılar, sloganlar...
Mursi yanlılarından gece yürüyüşü
Haberler / Dünya
20 Temmuz 2013 Cumartesi 05:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mısır'ın devrik lideri Muhammed Mursi'yi destekleyen binlerce kişi, başkent Kahire'nin ana caddelerinde protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

Mursi'nin askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılmasına tepki gösteren Mısırlılar, sloganlar atarak ve bayraklar sallayarak yürüdü. Göstericilerin Rabia El Adeviye meydanında toplandıkları ve buradan yürüyüşe geçtikleri görüldü. Bazen iki farklı caddede yürüyen Mursi yanlılarının birleştikleri ve kalabalıkların giderek arttığı bildiriliyor. Yollardan geçen araçların da korna çalarak protestolara katılması dikkat çekiyor.

Güvenlik güçleri ise Adeviye meydanına giden ana caddeleri kesmeye çalışıyor. Göstericiler, başka yolları ve sokakları kullanarak meydana girmeye çabalıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası