Ege Postası
Geri

Mustafa Denizli, Fikret Orman’a cevap verdi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendisine ağır eleştiri yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a cevap verdi. Denizli, "Yürek Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır yoksa beşinci, altıncı sıradaki Rize'de devam etmek...
Mustafa Denizli, Fikret Orman’a cevap verdi
Haberler / Spor
16 Nisan 2013 Salı 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendisine ağır eleştiri yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a cevap verdi. Denizli, "Yürek Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır yoksa beşinci, altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midir'" dedi.

Tecrübeli hoca, sabah yapılan idman öncesi Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisi için “Çaykur Rize’ye gitmeye cesaret edenler Fatih Terim’in karşısına çıkmaya cesaret edemedi.” demesine cevap verdi.

Bir teknik direktörün kulüp başkanı ile polemiğe girmesinin doğru olmadığını ifade eden Denizli, ''Fakat bazı konulara da açıklık getirilmesinde fayda var. Benim sayın başkanla yaptığımız toplantıda kelime kelime ne konuştuğumuz arzu ederse kamuoyu öğrenebilir, gizli kalacak bir şey değil. Sadece bir konuda kişisel olduğu için gazete manşetlerinde yer aldığı için açıklık getirmek istiyorum. Kamuoyu beni yıllardır bilir ve takip eder. Yürek, Beşiktaş'ta o durumda başlamak mıdır yoksa beşinci altıncı sıradaki Rize'de devam etmek midi? Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Hangisi cesaret işidir, hangisi korku işidi? Kamuoyu bunu iyi değerlendirir. Farklı konularla ilgili istenirse açıklama yapılır. Bu konu iki kişi arasında yapılan bir görüşme değil. İkimizin de ortak arkadaşı dostu olan bir şahsın bulunduğu bir ortamda görüşme yapıldı. Gerekirse orada yapılan konuşmaları da tek tek kamuoyuna sunarız. O zaman kamuoyu daha iyi aydınlanır." şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor, Mustafa Denizli yönetiminde Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Koşunun ardından hafif sakatlığı bulunan Cernat çalışmayı yarım bıraktı. Onur ise takımdan ayrı çalıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası