Ege Postası
Geri

Mustafa Sarıgül, İğdeli köyünde cemevi açılışına katıldı

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı İğdeli köyünde cemevi açılışına katıldı. Sarıgül, burada, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a Hacıbektaş’ta yapılan saldırıyı tasvip...
Mustafa Sarıgül, İğdeli köyünde cemevi açılışına katıldı
Haberler / Politika
17 Ağustos 2013 Cumartesi 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı İğdeli köyünde cemevi açılışına katıldı. Sarıgül, burada, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a Hacıbektaş’ta yapılan saldırıyı tasvip etmediğini söyledi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, cemevi açılışında konuşma yaptı. Yerel seçimlerle ilgili de bir değerlendirmede bulunan Sarıgül, 8 ay 12 gün sonra İstanbul'dan tekrar Kayseri’ye geleceklerini belirterek, “Burada söz veriyorum ve inşallah önümüzdeki seçimlerde kendimizi göstereceğiz.” diye konuştu.

Mustafa Sarıgül, Nevşehir'de Bekir Bozdağ'a yapılan saldırıyı tasvip etmediğini açıklayarak, şöyle konuştu: “Sayın Bakanımıza karşı yapılan hareket doğru değildir. Sorunların demokrasi içerisinde çözülmesi gerekir. Sandıkta çözülmesi gerekir. Kaba kuvvete hiç kimsenin teveccüh etmemesi lazım. Özellikle, 'İncinsen de incitme' kültürünün hakim olduğu Hacıbektaş'ta böylesine bir olayın gündeme gelmesi demokrasi adına üzüntü vericidir. Ben Sayın Bakanımıza bir kez daha geçmiş olsun diyorum.”

Konuşmaların ardından İğdeli köyünde yapılan cemevinin açılışı yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası