Ege Postası
Geri

Mustafa Sarıgül, Kadir Topbaş'ı geride bıraktı

İstanbul Başkanlığı için yarışan AK Parti'nin adayı Kadir Topbaş ile CHP'nin adayı Mustafa Sarıgül arasındaki rekabet, istatistiklere de yansıdı.
Mustafa Sarıgül, Kadir Topbaş'ı geride bıraktı
Haberler / Politika
30 Aralık 2013 Pazartesi 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Türkiye'nin en büyük 'Dijital Haber Bankası Habermetre, Kadir Topbaş'ın ve Mustafa Sarıgül'ün istatistiklerini tuttu. Seçimlere 3 ay kala Mustafa Sarıgül'ün Kadir Topbaş'ı yakaladığı yorumları yapılırken 2 adayın istatistiklerini sizler için kıyasladık.

İSTANBUL İÇİN KAPIŞACAKLAR

30 Mart yerel seçimleri öncesi partiler için en önemli kent hiç kuşkusuz ki İstanbul. Seçimlere 3 ay kaldı. AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin İstanbul adayları açıklandı. AK Parti, Kadir Topbaş'la yola devam ederken CHP, Mustafa Sarıgül'le çıkış yakalamanın peşinde. MHP'nin İstanbul adayı ise diğer adaylara kıyasla iddiasız. Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul'u Rasim Acar'la alma planı yapıyor. HDP ise Kürt hareketi içerisindeki en medyatik isimle İstanbul için aday: Sırrı Süreyya Önder.

ANKETLERDE SARIGÜL TOPBAŞ'I YAKALADI

Anket şirketleri İstanbul'daki mücadelenin AK Parti-CHP arasında geçeceğine vurgu yapıyor. Yapılan son araştırmalarda; İstanbul'da Sarıgül'ün Topbaş'ı yakaladığı görülüyor. Konsensus Araştırma Şirketi'nin anketinde Kadir Topbaş'ın ve Sarıgül'ün oyu yüzde 44 olarak açıklanmıştı.

KİM DAHA TREND'

Türkiye'nin en büyük 'Dijital Haber Bankası Habermetre, Kadir Topbaş'ın ve Mustafa Sarıgül'ün istatistiklerini tuttu. "Habermetre"nin yeni hizmeti "Kim Daha Trend'" bölümünde ikilinin istatistklerini sizin için derledik.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası