Ege Postası
Geri

Mustafakemalpaşa'da köy ve arazi yollarını yönelik çalışmalar tamamlandı

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, üreticilerin tarla ve bahçelerine ulaşımını sağlayan köy ve arazi yollarına yönelik yürüttüğü çalışmaları tamamladı.    Mustafakemalpaşa Merkez Çiftçi Malları Koruma Başkanı...
Mustafakemalpaşa'da köy ve arazi yollarını yönelik çalışmalar tamamlandı
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2013 Cuma 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, üreticilerin tarla ve bahçelerine ulaşımını sağlayan köy ve arazi yollarına yönelik yürüttüğü çalışmaları tamamladı.

    Mustafakemalpaşa Merkez Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mehmet Ali Civelek de yol düzenlemelerine teknik destek veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Arazi yollarının ürünün ekilmesinden toplanmasına kadar binlerce çiftçi tarafından kullanıldığını dile getiren Civelek, 2 haftalık çalışmaların ardından arazilere ulaşımın rahatladığını belirtti.
Civelek, “Yıl içerisinde 12 bölgeden oluşan yol düzenlemeleri için Belediye Başkanlığı’na başvurduk. Programa alınarak kısa süre içinde üretici çiftçilerimizin kullandığı arazi yolları kademe kademe bitirilerek, sağlıklı bir şekilde işlerliği sağlandı. Bu çalışmalarda bizlere destek olan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

    Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da teknik imkanların her zaman çiftçilerin ihtiyacına hazır olduğunu söyledi. Kurtulan, "Belediye sınırları içinde yer alan yaklaşık 100 kilometrelik güzergah, elden geçirilerek ihtiyaç duyulan gerekli bakım ve onarım çalışmaları ile yenilendi. Koordineli yapılan bu çalışmalar ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecektir.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası