Ege Postası
Geri

Narlıdere şehitliğinde 30 Ağustos töreni

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93.yıl dönümü nedeniyle Narlıdere şehitliğinde düzenlenen törene katıldı.
Narlıdere şehitliğinde 30 Ağustos töreni
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ağustos 2015 Pazar 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyük Komutan, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman Türk milletinin verdiği kahramanlık mücadelesinin büyük bir zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos’un 93.yılı tüm yurtta olduğu gibi Narlıdere’de kutlandı. Narlıdere Şehitliğinde düzenlenen anma programına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Garnizon komutanı İstihkam Albay Adem Haydar, CHP İlçe Başkanı Cafer Esen, sivil toplum örgütleri temsilcileri, muhtarlar ve Narlıdereliler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı’nın ardından günün anlam ve önemini yapan konuşmalar gerçekleştirildi. Tören sonunda şehit mezarlarına karanfiller sunuldu. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yılı sebebiyle yayınladığı mesajda “Büyük komutan gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyor ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası