Ege Postası
Geri

Narlıdere’de ‘Trafik Terörüne Hayır’

Narlıdere’de geleneksel olarak düzenlenen ‘Trafik Terörüne Hayır’ briç turnuvası sonuçlandı. Narlıdere Atatürk Kültür merkezinde düzenlenen turnuvada Hürdoğan Sarpkaya ve Ekrem Arslan birinci oldu.
Narlıdere’de ‘Trafik Terörüne Hayır’
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Mart 2013 Cuma 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Narlıdere’de Briç İhtisas Kulübü tarafından, Narlıdere Belediyesinin destekleriyle 10 yıldır düzenlenen ‘Trafik Terörüne Hayır’ briç turnuvası Narlıdere AKM’de gerçekleştirildi. 104 çiftin katıldığı Briç turnuvasının neticeleri Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un katıldığı tören ile açıklandı. Daha önce Uluslararası olarak Ankara ve Antalya’da düzenlenen ikili briç turnuvalarında birincilik elde ederek Narlıdere’yi gururlandıran Hürdoğan Sarpkaya ve Ekrem Arslan çifti, ‘Trafik Terörüne Hayır’ briç turnuvası birincilik kupasını da kazanarak çifte zafer yaşattı. Bu büyük zaferin kupasını Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur çifte verirken, Narlıdere’ye yaşattıkları bu gurur için teşekkür etti.

Toplumsal sorumluluk turnuvası
Turnuva sonrası birincilik kupalarını Başkan Batur’un elinden alan Narlıdere'li şampiyonlar Hürdoğan Sarpkaya ve Ekrem Arslan çifti büyük mutluluk yaşadı. Narlıdere ‘Trafik Terörüne Hayır’ briç turnuvasının ikincilik ödülünü Aydın Köse, Ozan Ünal çifti ve üçüncülük ödülünü ise Bedri Doğru, Ahmet Kerçek çifti kazandı.

Narlıdere Briç İhtisas ve Spor Kulübü Başkanı Sacit Kutlay, her yıl şubat, Nisan ayları arasında gerçekleştirdikleri ‘Trafik Terörüne Hayır’ briç turnuvasını, bu yıl Türkiye’nin en büyük turnuvası haline getirdiklerini ifade ederek “ Bu toplumsal sorumluluk turnuvasında bize destek veren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a ve ayrıca turnuva boyunca bize teknik desteklerini esirgemeyen diğer briç kulüplerine teşekkür ederim” dedi.

Çözüm Basit
Turnuva ödül töreni esnasında bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, her yıl binlerce insanın hayatına mal olan trafik terörünün önüne geçmek ve toplumda farkındalık yaratmak için bu ve buna benzer etkinliklerin çoğalması gerektiğini hatırlatarak “ yüzde sekseni insan hatası yüzünden gerçekleşen trafik kazalarına artık dur deme vakti çoktan gelmiştir. Alınacak önlem ise çok basit. Toplum olarak trafik kurallarına uymak ve insan hayatına saygı duymak. Bu kadar basit bir çözümü olan sorun her yıl binlerce canımıza mal oluyor. Bu etkinlikle umarım trafik terörünü önlemede bir kilometre taşı olur” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası