Ege Postası
Geri

Narlıdere’de Zuhal Olcay Fırtınası

Narlıdere Belediyesi, yeni yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği Zuhal Olcay konserine, müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Zuhal Olcay’ın şarkılarını dinlemek için Narlıdere Atatürk Kültür Merkezine akın eden müzik severlerin çoğu konseri ayakta izlemek zorunda kaldı.
Narlıdere’de Zuhal Olcay Fırtınası
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ocak 2013 Çarşamba 17:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Narlıdere’li sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Sivil toplum örgüt temsilcileri, Muhtarlar ve müzikseverlerin yanı sıra Köşe yazarı ve program sunucusu Aziz Üstel katıldı.

Müziğe doydular
Narlıdere Belediyesinin ücretsiz olarak organize ettiği konserde Zuhal Olcay, ‘Ayrılıkta sevdaya dahil, yalnızlığım, Güller ve Dudaklar, Çember’ gibi sevilen parçaları seslendirdi.

İzleyicilerin ayakta alkışladığı konser sonunda konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, sanatçı Zuhal Olcay’a yaşattığı müzik dolu keyifli akşam için teşekkür ederken “Bu akşam dinlediğimiz birbirinden güzel ve kaliteli eserler için sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Biz İzmirliler olarak İnadına Laiklik, İnadına Cumhuriyet, inadına Mustafa Kemal Atatürk demeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası