Ege Postası
Geri

Necip Nasır: Sorunların ve çözümün takipçisi olacağım

Seçim süresince binlerce kişiyle buluşarak sorunlarını dinleyen AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, milletvekili olduğunda yapacağı ve takipçisi olacağı konuları İzmirlilere deklare etti. AK Parti Adayı Necip Nasır yapacaklarını deklare etti
Necip Nasır: Sorunların ve çözümün takipçisi olacağım
Haberler / Seçim
5 Haziran 2015 Cuma 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in kimliğini, tarihini ve mimarisini koruyarak, yaşanmış bozulmaları düzeltmek için çalışacağını dile getiren Necip Nasır, İzmir’in marka kent olması için vizyonunu ve misyonunu belirleyen bir “master plan” yapılması için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

İş dünyasında İzmir Ticaret Odası, Ege Bölge Sanayi Odası ve Esnaf Odaları Birliği’nde oluşturulacak özel birimlerle koordineli olarak esnafın, işadamının ve sanayicinin sorunlarının çözümünün takipçisi olacağına dikkat çeken Necip Nasır, şöyle devam etti: “Karabağlar İlçemizde İl Başkanlığımızca açıklanan 540 hektarlık alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin takipçisi olacağım. Kemeraltı Çarşısı’nın tarihi kimliğinin ortaya çıkarılması ve 24 saat yaşanabilir bir yer haline gelmesi için hükümetimizle, ilgili bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde gerekli çalışmayı yapacağım. İnciraltı planlarının en son değişiklikle hayata geçmesi için çaba göstereceğim. İzmir’de sağlık turizmi, inanç turizmi, termal turizm ve organik tarımın gelişmesi için gereken çalışmaları yapacağım. İzmir 1, 2, 3. Sanayi Sitelerine, mobilyacılara ve plastikçilere daha uygun alanlar tahsis edilmesi için çaba göstereceğim. İnşaat işçilerine erken emeklilik verilmesi için çaba göstereceğim. Güçler ayrılığı prensibine ve insan onuruna dayalı, özgürlükçü, sivil anayasanın oluşması için çaba göstereceğim”

İş Dünyasına Katkı Sağlayacağım
Ekonomide yapısal dönüşümü takip edecek, ekonomi ile ilgili iç kabine şeklinde oluşturulacak yeni mekanizmaya İzmir iş dünyası adına katkı koyacağı dile getiren Necip Nasır, “ İzmir 1'inci Bölge Milletvekili adayı olarak kente karşı sorumluyum. İşsizliğin en fazla olduğu İzmir’de üniversiteli işsizlerin, Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri ile koordineli oluşturulacak istihdama yönelik çalışmalara katkı koyacağım. Asıl işte çalışan kişilerin taşeron işçiliğinin kaldırılması çalışmalarına destek vereceğim. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun üzerinde çalıştığı; bütün emeklilerimize enflasyon üstü bir gelirin verileceği çalışmaların içerisinde olacağım. Özel güvenlik çalışanlarının sorunlarının giderilmesi ve mağduriyetlerinin önlenmesi için gerekli çalışmalara katkı sağlayacağım. Siyaset – ekonomi ilişkilerini tanımlayacak, şeffaflık yasasının çıkarılması için katkı koyacağım. Yargıya güvenin tam ve mutlak olması için, sayın Davutoğlu'nun 17 Nisan’da açıkladığı yargı reformu stratejisine her türlü katkıyı koyacağım. Bürokrasinin, tümüyle rasyonel zeminde ve ehliyet - liyakat esası üzerinden yeniden yapılandırılması için her türlü çabayı göstereceğim. Toplumsal uzlaşı ve katılımcı demokrasinin tesisi için var gücümle çalışacağım” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası