Ege Postası
Geri

Nesrin Ulema, partililere seslendi

AK Partili İzmir Miletvekili Nesrin Ulema, Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesindeki mahalle toplantısında partililer ile bir araya geldi. Ulema, “CHP’li belediyelerin beceriksizliğini seçmene anlatın” dedi. İzmir’in CHP’li Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarını da çok sert bir dil ile eleştirdi.
Nesrin Ulema, partililere seslendi
Haberler / İzmir
26 Aralık 2012 Çarşamba 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EMİR ATİLHAN- HABER SERVİSİ- AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesinde düzenlenen bir toplantıda partililer ile bir araya geldi.


SANDIĞINIZIN DEMOKRATİK YAPISINI BİLİN
Partililere seçim öncesi adeta bir siyaset dersi veren Nesrin Ulema, sandık yapısını partililere aktardı. Sandığınızın demokratik yapısını bilin diyen Ulema, “Doğum yerine göre seçmenlerinizi sınıflandırın. Onlara yönelik birebir ziyaretler gerçekleştirin. Biz 1 hafta buradayız. Şunu da yapabiliriz. Kendi sandıklarında toplantılar yapalım. Ben bir günümü Karşıyaka’ya ayırıyorum. Tespit edilmiş sandık sorumlularımız ile toplantılar yapalım. İnanıyorum ki bu Karşıyaka’ya da dalga dalga yayılacak ve oya dönüşecek. Hepiniz bu sonuçları takdir edeceksiniz” diye konuştu.



HİÇBİR İŞİ BECEREMEYEN…
İzmir’in tüm ilçelerinin artık AK Partili Belediyecilik ile tanışmak istediğine vurgu yapan Nesrin Ulema, İzmir’de iktidar olan CHP’nin Belediye Başkanlarını ve İlçe Başkanlarını da adeta topa tuttu. Ulema, “Öyle bir noktaya geldi ki hiçbir şeyi beceremeyen Büyükşehir Belediye başkanları, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları var. Yaklaşık 12 13 yıldır iktidarlar ama vermiş oldukları sözlerin sadece %20’sini gerçekleştirebildiler. İşte İzmir metrosu. En yeni ve güncel konu İzmir’in çöp problemi. Her defasında konu gündeme geldiğinde ben ne yapayım hiçbir yer kabul etmedi şeklinde bahane üretiyorlar. Sizde 13 yıldır bu sorun çözülemez miyd? Bizim belediyelerimiz çöp tesislerinden elektirik üretir hale geldiler. İzmir’de ise başkan kimseye haber vermeden bir takım uygulamaların planlarını yapıyor. Tabii ki bir yer belirlenecek. Ama bütün bunlar gerekli fizibilite sonuçları ile değerlendirilecek. Bugüne kadar hep biz yaptık oldu düşüncesi ile hareket ettiler. Bizim CHP’li belediyelerin beceriksizliğini tüm seçmene anlatmamız gerekir” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası