Ege Postası
Geri

Netanyahu Çin’de askeri törenle karşılandı

Çin’e resmi bir ziyaret gerçekleşyiren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Çin Başbakanı Li Keqiang tarafından askeri törele karşılandı.Özel uçağıyla Şanghay’dan Pekin’e gelen Netanyahu, törenin ardından heyetlerarası görüşmeye...
Netanyahu Çin’de askeri törenle karşılandı
Haberler / Dünya
8 Mayıs 2013 Çarşamba 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çin’e resmi bir ziyaret gerçekleşyiren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Çin Başbakanı Li Keqiang tarafından askeri törele karşılandı.

Özel uçağıyla Şanghay’dan Pekin’e gelen Netanyahu, törenin ardından heyetlerarası görüşmeye geçti. Görüşmenin ardından iki ülke arasında işbirliği anlaşmalarının imzalanması bekleniyor.

Netanyahu, Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ile de bir araya gelecek. Netanyahu’nun ziyareti bir İsrail Başbakanı tarafından Çin'e altı yıl aradan sonra yapılan ilk ziyaret olma özelliğini taşıyor.

Ziyaretinin en önemli amacının Çin'e ihracatı artırmak olduğunu söyleyen Netanyahu, Şanghay temaslarında İsrailli şirketlerin temsilcileriyle görüşmüş ve Çin’deki Yahudilerle ilgili bir müzeyi ziyaret etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası