Ege Postası
Geri

Nevşehir’de Nükleer Tıp Merkezi kuruluyor

Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi bünyesinde bir ilk daha gerçekleştirilerek Nükleer Tıp Merkezi kuruluyor. Merkezde kullanılmak üzere alınan ileri teknolojili Sintigrafi cihazının kurulumu yapıldı. Nevşehir Kamu Hastaneleri...
Nevşehir’de Nükleer Tıp Merkezi kuruluyor
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi bünyesinde bir ilk daha gerçekleştirilerek Nükleer Tıp Merkezi kuruluyor. Merkezde kullanılmak üzere alınan ileri teknolojili Sintigrafi cihazının kurulumu yapıldı.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı, hastanede kısa zamanda kurulan Nükleer Tıp Merkezi’nin kentte ilk olduğunu ifade etti. Gelişen teknoloji ile birlikte daha gelişmiş cihazlara ihtiyaç duyulduğunu belirten Boyalı, ayaktan ve yatan hastalara iyi bir hizmet, doğru teşhisler yapabilmek adına hastaneyi çağdaş ileri teknolojilerle donatmaya devam ettiklerini söyledi.

Boyalı, “Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi'ne yakın zamanda kurulan ve çalışmaya başlayan videolu bronkoskopi cihazı, endoskopi ve kolonoskopi cihazlarından sonra tüm bu çalışmalara yeni bir halka daha ekleyerek nükleer tıp ünitesini devreye aldık. Son teknolojik Sintigrafi cihazının kurulumu hastaneye yapıldı. Nükleer tıp uzmanımızda yakında göreve başlayacak. İki sağlık personelimiz bu cihazı kullanmak üzere Ankara’ya eğitime gönderildi. İl dışına göndermek zorunda kaldığımız hastalarımız artık hastanemizde bu hizmeti en güzel şekilde, herhangi bir sıkıntı çekmeden alacaklardır. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası