Ege Postası
Geri

Nevşehir’de yaz Kur’an kursları başladı

Nevşehir İl Müftülüğü’ne bağlı camilerde yaz Kur’an Kursları eğitime başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu yıl için belirlediği 'Gel Bu Yaz Kur'an-ı Gönlüne Yaz' sloganı ile düzenlenen yaz Kur'an kurslarına ilgi...
Nevşehir’de yaz Kur’an kursları başladı
Haberler / Genel
25 Haziran 2013 Salı 16:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nevşehir İl Müftülüğü’ne bağlı camilerde yaz Kur’an Kursları eğitime başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu yıl için belirlediği 'Gel Bu Yaz Kur'an-ı Gönlüne Yaz' sloganı ile düzenlenen yaz Kur'an kurslarına ilgi beklentilerin üzerinde oldu.

Geçen yıl 45 öğrencinin kaydının yapıldığı Merkez Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Gaznevi Camii’nde bu yıl rakam daha kayıtların ikinci gününde 100’ü aştı. Cuma gününe kadar kayıtların alınacağı camide 150’nin üzerine çıkacağı belirtiliyor.

Camide Ali Özcan, Mustafa Akgüneş, Zeynep Yanar görev yapıyor. Kayıtların yoğun olması nedeniyle Yaz Kur’an Kursu için Emin Bozkurt ile Ayşe Beğenen’de geçici olarak görevlendirilmiş.
Cami İmam Hatibi Ali Özcan, Yaz Kur’an Kursuna talebin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
Geçtiğimiz yıl 45 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Özcan, bu yıl ise daha ilk günden kayıt yoğunluğu yaşadıklarını, bunda yaş sınırının kalkmasının da etkisinin olduğunu kaydetti. Özcan, “Yaz Kuran Kursu'na gelen çocukları en güzel bir şekilde dinimizi ve Kur’an-ı Kerim-i öğretip başarılı olmalarına gayret edeceğiz. Onları zaman zaman halı sahaya futbol oynamaya, piknik yapmaya, çeşitli gezilere götürerek, camide ara ara çeşitli hediyeler dağıtarak camiyi ve kursu sevdireceğiz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası