Ege Postası
Geri

Nöbetçi şeytan !

Altınordu A.Ş.'nin gurbetçi oyuncusu Engin Güngör, Arsinspor maçının ardından Diyarbakırspor deplasmanında da sonradan oyuna girip fileleri sarstı.
Nöbetçi şeytan !
Haberler / Spor
2 Ekim 2012 Salı 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-ARSİNSPOR maçında Tayfur Emre’nin yerine girip skoru 3-1’e taşıyan Altınordu A.,Ş.’li Engin Güngör, Diyarakırspor deplasmanında da sonradan oyuna girip attığı golle takımını rahatlatan isim oldu. Altınordu A.Ş. formasıyla ikinci golünü kaydeden genç oyuncu, daha önce görev yaptığı Kastamonuspor da 7, Tarsus İdmanyurdu’nda ise 4 gol atmıştı.

1986 Hollanda doğumlu Engin Güngör, NEC Nijgemen’de futbol yaşamına başladı. A gençlerde yılın gelecek vadeden 2. Oyuncusu seçilip önce 2.Lig ekiplerinden FC Hindoven’e transfer oldu, ardından Türkiye yolunu tutup Hacettepe’ye geldi. TSYD Kupası’nda Hacettepe formasıyla çıktığı Ankaraspor maçında diz kapağı çatlayan genç golcü, 5 ay sahalardan uzak kaldı. Sırasıyla Kastamonu, Gaziasmonpaşa ve Trasus İdmanyurdu’na transfer olan Engin Göngür’ün son durağı ise Altınordu A.Ş. oldu. Süper Lig'de 1, PTT 1.Lig’de 3, Digitürk 2. Lig'de 12 ve Digitürk 3. Lig'de 66 maçta forma giyen 26 yaşındaki oyuncu toplam 11 gol kaydetti. Altınordu A.Ş. formasıyla attığı iki golle de bu sayıyı 13'e çıkardı.

Asıl görev yerinin forvet olduğunu söyleyen Emre Güngör, “Herkesin benden beklentileri var. Ve bu nedenle de üzerimde baskı oluşuyor. Maça ilk 11’de başlama bile oyuncu için önemli bir stres unsuru. Bu nedenle son iki maçta oyuna sonradan dahil oldu, kafam rahat olduğu için de daha rahat oynadım. Altınordu A.Ş.’de güzel bir hava yakaladık ve inşallah Gaziosmanpaşa ve Tarsus'tan sonra Altınordu A.Ş.’de de şampiyonluk kupası kaldırırım” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası