Ege Postası
Geri

Nostalji'de muhteşem final

5. Geleneksel Nostalji Masterler Dostluk Futbol Turnuvası muhteşem final maçıyla sahalara veda etti. Egekent Masterler ve Gümrük Masterler arasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı final maçında heyecan, coşku ve rekabet doruktaydı.
Nostalji'de muhteşem final
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Şubat 2015 Salı 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çiğli Belediyesi tarafından bu yıl 5. Si düzenlenen Geleneksel Nostalji Masterler Dostluk Futbol Turnuvası A ve B gruplarında toplamda 30 takımın kıyasıya mücadele ettiği muhteşem finaliyle sahalara veda etti.
Düzenlendiği ilk günden itibaren büyük ses getiren, coşku ve heyecanın dorukta olduğu nostalji futbol turnuvalarının 5.sine bu yıl da katılım yüksek oldu. Ödül törenine Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler, muhtarlar, dernek yönetici ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
35 yaş ve üstü futbolcuların oynadığı, 30 takımın 750 sporcu ile maç yaptığı, 9 hakem ve çok sayıda görevlinin projede yer aldığı Geleneksel Nostalji Masterler Dostluk Turnuvası’nda, Gümrük Masterler birinciliği elde ederken, Egekent Masterler ikinciliği ve Çiğli Halk Eğitim Masterler de üçüncülüğü elde etti. Final gecesinde tüm takımlara, düzenleme komitesi ve hakemlere teşekkür eden Başkan Arslan, bu güzel organizasyonu ilerleyen yıllarda da devam ettirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözünü verdi. Ödüllerini Başkan Arslan’ın elinden alan oyuncular minnet ve şükranlarını sunmayı ihmal etmediler.

ŞİMDİDEN HEYECANLANIYORUZ 
Çiğli’de nostalji futbol turnuvalarının ayrı bir anlamı ve önemi olduğunu, her yıl yapılan başvuruların artarak devam ettiğinin önemine dikkat çeken Başkan Arslan, “Nostalji dostluk turnuvalarımız sayesinde birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirici bir projeyi daha hayata geçirebilme şansı yakaladık. Bu anlamda turnuvaya katılan bütün takımlarımıza, düzenleme komitemize, hakem ve görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette bu turnuvanın bir birincisi olacaktı; ama bizim gönlümüzde bütün takımlarımız emeklerinden ve katkılarından ötürü birincidir. Göstermiş oldukları sabır ve performanstan dolayı onları bir kez daha tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir atmosferde, dostluğun, kardeşliğin egemen olduğunu görmek bizleri hem onurlandırdı hem de mutlu etti. Devamını getireceğimizden kuşkunuz olmasın. Her yıl başvurular artarak devam ediyor. En iyi koşullarda yapılacak bir turnuvayı daha hayata geçirebilmek için şimdiden heyecanlanıyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası