Ege Postası
Geri

Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni Anayasa turunu sürdürüyor. Kurtulmuş, yeni anayasa görüşmeleri kapsamında MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti
Haberler / Politika
14 Mayıs 2024 Salı 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un yeni anayasa için mesaisi sürüyor.

Mecliste grubu bulunan 4 partiyi ziyaret eden Kurtulmuş bugün MHP Grubu'nu ziyaret ederek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Bahçeli makam odasının kapısında karşıladı.

"SÖZ DE KARAR DA MECLİS'İN"

Görüşme sonrası konuşan Numan Kurtulmuş, "İnşallah Türkiye, yeni anayasa çalışmalarıyla birlikte darbelerin ürünü olan kaç sefer değişirse değişsin o darbelerin ruhunu içinde taşıyan bu anayasadan kurtulacak. Yeni, sivil, demokratik, kapsayıcı bir anayasa çalışmasıyla karşı karşıya kalacaktır. Şeffaf, sadece Meclis'te grubu bulunan partilerin değil, grubu bulunmayan partilerin de, üniversitelerin, yargı camiasının, sivil toplum kuruluşlarının, 'Bu konuda benim de yapıcı bir fikrim var' diyen herkesin fikirlerine açık bir süreci yöneteceğiz. Sonunda söz de karar da Meclis'indir. TBBM'nin değerli üyeleri anayasayla ilgili oylamayı yapacaklar ve ümit ediyoruz ki cumhuriyetimizin ikinci asrına yakışır, Türkiye'yi milli hedeflerine ulaştıracak yeni anayasaya Türkiye kavuşacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası