Ege Postası
Geri

O görüntüler sonrası çemberler geri döndü!

Geçtiğimiz mayıs ayı içerisinden Kordon'daki ürkütücü görüntülerin önüne geçilmek için çizilen 'çemberler' geri döndü. Büyükşehir çemberlerin çapını iki metre olarak belirlerken her çember arası en az 2 metre olarak belirlendi.
O görüntüler sonrası çemberler geri döndü!
Haberler / Güncel
7 Eylül 2020 Pazartesi 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Mart ayında bu yana tüm dünyayı etkisi altına alan koronvirüs pandemisi yaz aylarının sonu gelinmesi ve yeniden pik yapan rakamlar nedeniyle tüm Türkiye ili birlikte İzmir’i de zor günler bekliyor.

Yapılan sosyal mesafe çağrılarına, maske ve hijyen çağrılarına bir türlü uymayan vatandaşlar son olarak Kordon’da tıpkı pandemi  sürecinin başında olduğu gibi pes dedirten görüntüler vermişti. Bu görüntüler sonrası harekete geçen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Karşıyaka ve Alsancak sahil şeridindeki çim alanlara 2 metre çapında çemberler çizgi. İzmir’de sahilde vakit geçirmek isteyenler bu çemberlerin içine oturmak zorunda kalacak. Kurula uymayan vatandaşlara ceza yazılacak.

 



Öte yandan geçtiğimiz sahil ve parklar uygulaması sokağa çıkma yasaklarına kadar İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere uygulanmıştı. Sosyal medyada çok tartışılan konu sonrası 'Çemberler de geri geldi, bir yasak kaldı' yorumları yapıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası