Ege Postası
Geri

O muhtarlık ofisi kalldırıldı

KONAK Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İzmir'in Basmane semtindeki Faikpaşa Mahallesi'nde, yolun ortasına yapılan muhtarlık ofisinin kaldırılacağını açıkladı.
O muhtarlık ofisi kalldırıldı
Haberler / İzmir
12 Ağustos 2015 Çarşamba 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konak Belediyesi tarafından, Basmane semtindeki Faikpaşa Mahallesi Muhtarlığı için, 967 sokakta yolun üzerine beton dökülüp, prefabrik ofis yapıldı. Yolun ortasına yapılan muhtarlık ofisi, sadece çevrede yaşayan vatandaşları değil Faikpaşa Mahallesi Muhtarı Abbas Tunç'u da şaşırttı. Hem muhtar Tunç hem semt sakinleri muhtarlık ofisinin daha uygun, boş bir alana yapılmasını istedi. 

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yol üzerine yapılan ve çevre sakinlerinin de tepkilerine neden olan muhtarlık ofisinin inşa edildiği alanın yeni planlarda yol olarak yer almadığını belirtti. Ancak yine de otopark olarak kullanılan alana kurulan muhtarlık ofisinin kaldırılması için talimat verdiğini söyledi. Yeni ofisin daha uygun başka bir yere yapılacağını bildirdi.



KALDIRILDI

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın talimatı üzerine sabah muhtarlık binasının yapıldığı yere gelen ekipler kısa süre içinde binayı söküp bulunduğu yerden kaldırdı. (DHA)


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası