Ege Postası
Geri

Ödemiş Belediyesi kat karşılığı ihaleye çıkıyor: 4 blok 12 kattan oluşacak

Ödemiş Belediyesi, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesine çıkıyor. 4 blok 12 mkattan oluşacak olan ihale kararı Resmi Gazete yayımlandı.
Ödemiş Belediyesi kat karşılığı ihaleye çıkıyor: 4 blok 12 kattan oluşacak
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Haziran 2023 Cuma 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ödemiş Belediyesine ait Atatürk (Zafer) Mahallesi, 96 pafta, 556 ada, 20 parselde bulunan tabu kaydı arsa olan taşınmaz, kat karşılığı inşaat yapım işi kapalı teklif usulü belediyeye bırakılacak bağımsız bölümlere ilave olarak belirlenen muhammen bedelin artırımı suretiyle ihaleye çıkıyor.

832 metrekarelik alanda 4 bloktan oluşacak toplam 12 katlık bina yapılacak. Taşınmazın teklife ve artırıma esas bedeli 1 milyon 500 bin TL olup ihalenin muhammen bedeli 33 milyon 496 bin TL olarak belirlendi. Geçici teminat bedeli ise muhammen bedelin yüzde 3'ü oranında1 milyon 496 bin TL olarak belirtildi.

Öte yandan ihaleye katılmak isteyen alıcılar için ihale tarihi, 12 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00’te Belediye Hizmet Binasının birinci katında, Encümen Salonunda gerçekleşecektir.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası