Ege Postası
Geri

Ödemiş'e Endonezya'dan kardeş geliyor!

Endonezya'nın Banda Aceh Belediyesi ile kardeşlik için ilk adım atıldı
Ödemiş'e Endonezya'dan kardeş geliyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ocak 2016 Pazar 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Ödemiş Belediyesi, Endonezya Cumhuriyeti'nın Banda Aceh Belediyesi ile dostluk ve işbirliği kurulması ve kardeş şehir olmanın ilk adımı olan iyi niyet sözleşmesi imzaladı.



Endonezya Cumhuriyeti Banda Aceh Belediye Başkanı Illisa Sa'aduddin Djamal, beraberindeki 13 kişilik heyet ve Türkiye'nin Endonezya Büyükelçisi Zekeriye Akçam ile Ödemiş Belediyesi'ni ziyaret etti. Konuk Belediye Başkanı Djamal ve beraberindekiler çiçekler ve mehteran takımı eşliğinde karşılandı.



Ziyarette Banda Aceh Belediye Başkanı Djamal, AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'e günün anısına şeref başlığı, Endonezyalı kadınların el yapımı dokuma çanta ve Ayet-el Kursi yazılı seccade hediye etti. Başkan Badem'e Djamal'a Ödemiş'in simgesi olan Efe heykelciği ve ipek mendil ve yazma hediye etti. Daha sonra iki belediye arasında dostluk ve işbirliği kurulması ve kardeş şehir olunması için ilk adım olan bu ziyarete karşılık iyi niyet protokolü imzaladı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası