Ege Postası
Geri

Ödemiş polisinden kampanya

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, polis-vatandaş işbirliğiyle 20'si toplanan 7 ton mavi kapakla, diğerleri ise hayırseverler tarafından alınan toplam 80 tekerlekli sandalye çeşitli tarihlerde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Ödemiş polisinden kampanya
Haberler / İzmir
14 Ağustos 2015 Cuma 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, 5 yıl önce engelilelere tekerlekli sandalye alınması için mavi kapak toplamaya başladı. Bu kapsamda, okullara mavi kapak toplama kutusu dağıtıp, park ve bahçelere de bu iş için 5 kiloluluk damacanalar astı. Polis memurları Mehmet Kabakoz, Murat Tetik, Erkan Gencay'ın büyük bir titizlikle yürüttüğü bu kampanya çerçevesinde, bugüne kadar toplanan 7 ton mavi kapakla çeşitli tarihlerde toplam 20 tekerlekli sandalye alınıp, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Kampanya devam ederken ayrıca hayırseverlerden temin edilen 60 tekerlekli sandalyede engellilere ulaştırıldı. 


5 yılda 80 engelliyi tekerlekli sandalye sahibi yaptılar

Son olarak İlkkurşun Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki bedensel engelli Fikriye Akbay'ın tekerlekli sandalye hediye edilerek, hayatının biraz olsun kolaylaştırıldığını belirten Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, okulların açılmasıyla mavu kapak toplamaya tekrar hız vereceklerini kaydetti. Kestek, kampanyaya destek veren Ödemişliler ve hayırseverlere de teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası