Ege Postası
Geri

Ödemişspor'a Alpay Özalan morali

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın da takip ettiği Spor Toto BAL 8. Grup müsabakasında Ödemişspor, Urganlıspor'u 3-1 mağlup etti.
Ödemişspor'a Alpay Özalan morali
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2019 Pazartesi 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Saraçoğlu Stadı'nda Ödemişspor'un 3-1 Urganlıspor'u 3-1 yendiği müsabakayı takip eden Özalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ödemişspor'un  bulunduğu konumu hak etmediğini kaydetti.

Ödemiş'i ve Ödemişspor'u çok yakından bildiğini kaydeden Özalan, "Ödemişspor'un konum olarak daha iyi yerlerde  olması gerektiğine inanıyorum. Ödemiş’e bugün  seçim çalışması  kapsamında köyleri gezeceğiz. Vatandaşlarımızın  gönüllülerine dokunacağız. Ödemişspor’un layık  olduğu yere gelmesi için ben de üzerime düşeni  yapmaya  hazırım." dedi.

Özalan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, 31 Mart yerel seçimlerinde de en iyi sonucu alacaklarına inandığını sözlerine ekledi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası