Ege Postası
Geri

Ödemiş’te ilk iftar

Ödemiş Belediye Ramazan için 5 ayrı iftar çadırı kurdu. Meclis Üyeleri, Ramazanın ilk gününde iftar çadırlarında vatandaşlarla biraraya geldi.
Ödemiş’te ilk iftar
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Mayıs 2019 Salı 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi, bu yıl da hayırsever vatandaşların katkılarıyla ilçe merkezinde 5 ayrı noktada iftar çadırı kurdu. Hükümet Meydanı, Perşembe Pazarı, İrfanlı Cami yanı, Tekstil mevki ve Kuşbaz Kahveyi yanında kurulan iftar çadırlarında her gün hayırseverlerin katkılarıyla günde 4 bin kişiye yemek verilecek. Birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olan Ramazanın ilk gününde meclis üyeleri Faruk Taşkoyan, Sema Bilgi, Tülin Bozoğlu ve Feridun Azeroğlu iftar çadırlarında vatandaşlarla birlikteydi. Meclis üyeleri, binlerce kişinin buluştuğu iftar çadırlarında her şey özenle hazırlandığını belirterek, ramazanın barış ve beraberlik getirmesini diledi. Günde 4 bin kişinin yemek yediği çadırlara ilk gün ilgi büyüktü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası