Ege Postası
Geri

Oğan kampanyasını başlattı adaylığını açıklıyor

Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan MHP'de olağanüstü kurultay için harekete geçti. Sosyal medyadan kampanyasını 'OAnGeliyor' etiketiyle başlatan Oğan'ın yarın olağanüstü kurultay çağrısı yaparak adaylığını açıklayacağı öne sürüldü.
Oğan kampanyasını başlattı adaylığını açıklıyor
Haberler / Politika
20 Kasım 2015 Cuma 18:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Kasım  seçimleri sonrası CHP'den sonra MHP'de kurultay kazanı kaynamaya başladı. Seçimlerde ağır yenilgi alan MHP'de Meral Akşener ve Sinan Oğan gibi eski vekillerin olağanüstü kurultay için çalışma yaptığı belirtiliyordu. MHP Disiplin Kurulu'nun ağustos ayı sonunda partiden "ihraç ettiği", ancak mahkeme kararıyla partiye dönen eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın yarın düzenleyeceği bir toplantı ile olağanüstü kurultay çağrısı yapacağı ve adaylığını açıklayacağı belirtiliyor.
 
KAMPANYAYA SOSYAL MEDYADAN BAŞLADI
Oğan kampanyasını ise 'Bir şey değişecek, çok şey değişecek…' sloganıyla sosyal medyadan başlattı. MHP Genel Başkanlığı için yakın zamanda adaylık açıklaması yapması beklenen Sinan Oğan, çalışmalarına sosyal medyadan başladı. Twitter'dan mesajlarını vermeye başlayan eski MHP Iğdır milletvekili Sinan Oğan 'OAnGeliyor' etiketiyle kampanyasını sürdürüyor. Adım adım adaylık sürecini duyuran Oğan, Devlet Bahçeli'den gelen eleştirilere de bu platformdan cevap veriyor "
ATEŞİ YENİDEN YAKMAK VAKTİDİR"
MHP lideri Bahçeli'nin 'Saray projesi' eleştirilerini takipçilerine soran Oğan, ' Sence şu "sarayın projesi" iddiasını ciddiye alıp cevaplamalı mıyım'' diye yazdı. Bazı konuşmalarının yer aldığı görüntülerin bir araya toplandığı bir videoyu da takipçileriyle paylaşan Sinan Oğan, 'Ateşi yeniden yakma vaktidir' sloganını kullanıyor.

BAHÇELİ'NİN MECLİS'TEKİ FOTOĞRAFINA DİKKAT ÇEKTİ
MHP'den ihraç edilen ancak mahkeme kararıyla partisine geri dönen Sinan Oğan, Meclis yemin töreni sırasında Bahçeli'nin HDP sıralarına baktığı fotoğrafı da Twitter adresinden paylaşarak ' Biz Sarayın MHP'yi bitirme, HDP'nin gerisinde bırakma Projesini yerle bir edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın... ' ifadelerini paylaştı.
 Biz Sarayın MHP'yi bitirme, HDP'nin gerisinde bırakma Projesini yerle bir edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın...



ENVER PAŞA'LI MESAJ
'Bir şey değişecek, her şey değişecek' sloganını da kullanan Sinan Oğan, bugün de Enver Paşa'nın mesajlarını sayfasında takipçileriyle paylaştı. Sinan Oğan, Enver Paşa'nın resmini ve resim üzerindeki şu ifadeleri paylaştı: 'Ben; dağ başlarında, çöl enginliklerinde, yol kavşaklarında dövüşen yiğitlerin safına katılmak ve onları teşkilatlandırmak için yola çıkıyorum. Bana dua ediniz...'

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası