Ege Postası
Geri

Öğrenci ve polisler 'İlk Adımda Dost Eli' projesiyle dost oluyor

Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni kazanan 12 bin dolayında öğrencinin kayıt işlemleri devam ederken Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri kampus içerisinde danışma ofisi kurdu.    Türkiye'nin...
Öğrenci ve polisler 'İlk Adımda Dost Eli' projesiyle dost oluyor
Haberler / Güncel
5 Eylül 2013 Perşembe 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni kazanan 12 bin dolayında öğrencinin kayıt işlemleri devam ederken Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri kampus içerisinde danışma ofisi kurdu.

    Türkiye'nin dört bir yanından gelen çok sayıda öğrencinin zorluk yaşamaması için havalimanı, otobüs terminali, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi'nde danışma ofisleri kurduklarını belirten yetkililer, "Terminal ve havalimanında ekiplerimiz mevcut. Öğrencilerimizin zorluk yaşamaması için minibüslerimiz onları kazandıkları üniversiteye kadar götürüyor. Polislerimiz öğrenci ve velilerine; su, kek, meyve suyu, not defteri ve kalem gibi ikram ile hediyeler veriyor. 'İlk Adımda Dost Eli' projesiyle yola çıktık. Öğrencilerimizden geriye dönüş bekliyoruz. Sürekli onların yanında olduğumuzu vurguluyoruz." diye konuştu.

    Toplum Destekli ve Terörle Mücadele şube yetkilileri tarafından öğrencilere dağıtılan broşürlerde kayıt tarihleri, ders işlemleri, kampus krokisi bilgilerinin yanı sıra çeşitli mesajlar veriliyor. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan öğrencilerden İbrahim Halil Ekmekçi, "Abim ile kayıt yapmaya geldim. Sağolsun polis abilerimiz bizi otogardan aldılar. Kaydımı da başarıyla yaptım. Çok mutluyum." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası