Ege Postası
Geri

Öğrenciler gönül sofralarını ailelere açtılar

Narlıdere Rasim Önel MTAL öğrencileri Kadir Gecesi’ne özel bir program hazırladı. Öğrenciler gönüllü olarak ailelere iftar yemeği verdi.
Öğrenciler gönül sofralarını ailelere açtılar
Haberler / İzmir
28 Nisan 2022 Perşembe 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Narlıdere Rasim Önel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 'Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor' projesi kapsamında okul bahçelerinde 170 kişilik aile grubuna öğretmenleriyle beraber iftar yemeği  vererek gönül sofralarını açtılar.

Okulun Halkla İlişkiler ve Organizasyon, Bilişim Teknolojileri, Pazarlama ve Perakende Bölümü öğrencilerinin düzenlediği iftar yemeğine Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Arzu Günaydın, İlçe Milli Eğitim şube müdürlerinin katılımlarıyla coşkulu ve huzurlu bir iftar sofrası ailelere yaşatıldı.

Aileleri sofralarında ağırlanmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler ve öğretmenler, onları mutlu etmenin haklı gururuyla geceyi tamamladılar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası