Ege Postası
Geri

Okmeydanı'na abluka

İstanbul'da sabah saatlerinde çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve özel harekat polisi Okmeydanı'nı abluka altına aldı. Saatlerce süren operasyon hakkında bilgi verilmedi, gözaltı da yok.
Okmeydanı'na abluka
Haberler / Genel
9 Haziran 2014 Pazartesi 09:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beyoğlu Okmeydanı'nda ara sokaklara saat 05.30 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çevik Kuvvet ekipleri ve Özel Harekat Timleri konuşlandırıldı.
 
Okmeydanı'nı abluka altına alan polis ekiplerine 'Akrep' diye tabir edilen zırhlı araçlar ve TOMA’lar eşlik etti. Okmeydanı Cemevi önünde de polis Özel Harekat Timlerinin önlem alması dikkat çekti.
 
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Okmeydanı Cemevi çevresinde önceden belirlenen bazı adreslere düzenlenen operasyonda, çelik yelekli sivil polis memurları da görev aldı.
 
OPERASYON VAR GÖZALTI YOK
Yapılan operasyon ile ilgili bilgi verilmezken gözaltı olmadığı belirtildi. Yaklaşık 3 saat mahallede kalan polis ekipleri sabahın ilerleyen saatlerinde ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası