Ege Postası
Geri

Okul açılış töreninde 8 öğrenci öldü

Güney Afrika’nın Mpumalanga eyaletinde bir okul açılışı töreninde 8 erkek öğrencinin hayatını kaybettiği bildirildi. Polis sözcüsü Leonard Hlathi, yaptığı açıklamada, 15-21 yaşları arasındaki gençlerin ölüm nedenlerinin otopsi...
Okul açılış töreninde 8 öğrenci öldü
Haberler / Dünya
10 Mayıs 2013 Cuma 17:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güney Afrika’nın Mpumalanga eyaletinde bir okul açılışı töreninde 8 erkek öğrencinin hayatını kaybettiği bildirildi. Polis sözcüsü Leonard Hlathi, yaptığı açıklamada, 15-21 yaşları arasındaki gençlerin ölüm nedenlerinin otopsi yapıldıktan sonra ortaya çıkacağını söyledi.

Hlathi, bugün ortaya çıkan acı olayın çarşamba ve perşembe günü yaşandığını sözlerine ekledi. 2 öğrencinin KwaMhlanga ve Verena bölgesindeki okulda gerçekleşen törende vefat ettiği, 6’sının ise kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybettikleri açıklandı.

Evlatlarını kaybeden aileler hastanede gözyaşlarına boğulurken, eyalet polisi törende neler yaşandığını ve parti için izin alınıp alınmadığını araştırıyor.

Polis olayı araştırıken, okul yöneticilerinden henüz bir yanıt gelmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası