Ege Postası
Geri

Okul forması çalarken güvenlik kamerasına yakalandı

Bağcılar'da, bir mağazaya gelen anne ve 2 çocuğu okul forması çaldı. Okul çağındaki çocuğun formayı alarak kendi montunun içine sarması güvenlik kameralarına yansıdı. Güneşli'de, anne ve 2 çocuğu okul malzemeleri almak için Vahap...
Okul forması çalarken güvenlik kamerasına yakalandı
Haberler / Güncel
26 Eylül 2013 Perşembe 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bağcılar'da, bir mağazaya gelen anne ve 2 çocuğu okul forması çaldı. Okul çağındaki çocuğun formayı alarak kendi montunun içine sarması güvenlik kameralarına yansıdı.

Güneşli'de, anne ve 2 çocuğu okul malzemeleri almak için Vahap Moroğlu'nun mağazasına geldi. Burada bir süre gezinen anne ve çocukları 2 takım okul kıyafetleri aldı. Daha sonra çocuklardan biri, tezgahta duran bir hırkayı kendi montunun arasına sardı. Ödeme yapıldıktan sonra şahıslar mağazadan çıkıp uzaklaştı. Yaşananlar mağazanın güvenlik kamerasına da yansıdı.

Şüpheliler uzaklaşırken durumu fark ettiğini ancak yetişemediğini söyleyen Moroğlu, “İki çocuk vardı. Ben okul kıyafetlerini giydirdim verdim. İki takım aldılar ama çıkarken burada bir hırkamız daha vardı, çocuk onu aldı. Önce kapının oraya gelmiş, kapının oraya geldikten sonra tekrar döndü. Montu kalmıştı montuyla beraber hırkayı içine sarıyor götürüyor. Götürdükten sonra arkasından baktık ama yetişemedik götürmüştü. Yani iki takım aldılar ama hırkamızın birini çaldılar.”

Bu tür olayların sürekli olduğunu belirten Moroğlu, “Hepsine bir şey diyemiyoruz. Daha öncede ayakkabı çalan, etek çalan, pardösü çalan oldu. Burası giyim mağazası olduğu için içeriye girenler daha rahat, daha sakin bir şekilde dolaşıp istediğini alabiliyor. Dikkat etmezsek çalınan çok oluyor.” ifadelerini kullandı. Okulla görüştüğünü aktaran Moroğlu, “Okula yeni kayıt yaptıracaklardı. Kayıt yaptırınca okuldan bize haber verecekler.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası