Ege Postası
Geri

Öldürdüğü oğluyla yan yana defnedildi

Samsun'da öğrenim gördüğü İngiltere’den tatile gelen oğlunu silahla öldürdükten sonra kendi canına kıyan baba ve oğlu yan yana defnedildi. MHP Samsun eski il başkan yardımcısı ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen Yusuf Saraç (57)...
Öldürdüğü oğluyla yan yana defnedildi
Haberler / Güncel
15 Eylül 2013 Pazar 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun'da öğrenim gördüğü İngiltere’den tatile gelen oğlunu silahla öldürdükten sonra kendi canına kıyan baba ve oğlu yan yana defnedildi.

MHP Samsun eski il başkan yardımcısı ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen Yusuf Saraç (57) ve oğlu Sefa Saraç(22) için Samsun Büyük Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğleyin kılınan cenaze namazından sonra baba ile oğlun cenazeleri Kıranköy Mezarlığı'na götürülerek yan yana defnedildi. İlaçlarla ayakta durduğu öğrenilen emekli öğretmenin eşi Zübeyde Saraç (55) ve kızı Ayşe Merve Saraç (25) cenaze törenine katılmadı.

Olay, dün Atakum ilçesi Taflan Camii Mahallesi'nde öğlen saatlerinde meydana geldi. İngiltere'de 2 yıldır işletme eğitimi gören ve 2 hafta önce tatil için Samsun'a gelen Sefa Saraç, babası Yusuf Saraç ile sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Mithatpaşa Anadolu Lisesi'nde fizik öğretmeni olan anne Zübeyde Saraç'ın, evlerinin bahçesinde olduğu sırada meydana gelen olayda, baba Saraç evde bulunan pompalı tüfekle oğluna ateş ettikten sonra aynı silahla canına kıydı. Silah sesleri üzerine eve gelen Zübeyde Saraç, eşi ve oğlunu kanlar içinde buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası