Ege Postası
Geri

Öldürülen kadının annesi: Daha önce katili serbest bırakan savcıdan şikayetçiyim

Beşiktaş’ta, boşanmak istediği kocası tarafından öldürülen Muhterem Göçmen’in annesi Billur Evcil, katil kocanın kısa bir süre önce kızının çalıştığı iş yerini bastığını, savcılığın ise zanlıyı serbest bıraktığını...
Öldürülen kadının annesi: Daha önce katili serbest bırakan savcıdan şikayetçiyim
Haberler / Güncel
29 Haziran 2013 Cumartesi 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş’ta, boşanmak istediği kocası tarafından öldürülen Muhterem Göçmen’in annesi Billur Evcil, katil kocanın kısa bir süre önce kızının çalıştığı iş yerini bastığını, savcılığın ise zanlıyı serbest bıraktığını söyledi. Katil kocayı serbest bırakan savcıdan şikayetçi olacağını belirten acılı anne, kızının sürekli eşinden şiddet gördüğünü ifade etti.

Olay Nispetiye Caddesi numara 26’da bulunan kuaför dükkanında dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk annesi Muhterem Göçmen (31), şiddetli geçimsizlik nedeniyle kocası Serdar Göçmen’e boşanma davası açtı. Davaya rağmen aralarındaki sorun devam edince kadın mahkemeye giderek uzaklaştırma kararı çıkarttı. 2 ay önce mahkemenin kararı ile Serdar Göçmen’in eşine 200 metreden fazla yaklaşmaması istendi. Buna rağmen, Muhterem Göçmen’in çalıştığı dükkana gelen Serdar Göçmen, eşinden boşanmaktan vazgeçmesini istedi. Çift arasında tartışma çıkınca Serdar Göçmen bıçakla eşini öldürdü. Zanlı daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisi tamamlanan Muhterem Göçmen’in cenazesi Zincirlikuyu Morgu’na kaldırılırken, Göçmen’in ailesinin evinde ise hüzün hakim.

Kızının kocasına boşanma davası açtığını, daha sonra çiftin yeniden barıştıklarını dile getiren Billur Evcil, “Yaşanan şiddet olaylarından sonra kızım yine boşanma davası açtı. Kızım eve geldiğinde, kocasını başka bir kadınla uygunsuz durumda yakaladı. Kızım kocasına kızınca ise kendisine ‘Sen bunu niye normal karşılamıyorsun'’ demiş. Muhterem, ‘Her şeyine katlandım ama benim yatağımda başkasının yatmasına dayanamıyorum. Midem almıyor.’ dedi. Sonunda mahkemeye verdik. Mahkeme kararıyla adamın 4 ay evden uzaklaştırılması sağlandı. Adam can almaya gelmiş.” dedi.

Şahsın karakoldan 10 günlük ceza aldığını söyleyen Billur Evcil, “Savcı zanlıyı bırakmış. Neymi? Yaralama yokmuş. İşte yaraladı. Ben savcıdan şikayetçiyim. Daha da darlanırsam Başbakan’a çıkacağım.” diye konuştu.

Polisin olayla ilgili araştırması sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası