Ege Postası
Geri

Onarım yapıldı, taşlar döşenmedi

İzmir'in Mezarlıkbaşı semtindeki 937 Sokak'ta, patlayan kanalizasyonun onarımı sırasında yerinden sökülen kayrak taşları, tekrar döşenmedi.
Onarım yapıldı, taşlar döşenmedi
Haberler / İzmir
26 Nisan 2016 Salı 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mezarlıkbaşı semtinde, çok sayıda havranın da bulunduğu, kenti gezmeye gelen turistlerin yol güzergahı olan 937 Sokak'ta patlayan ve çevreye pis kokular yayan kanalizasyon borusu, görevlilerce onarıldı. Yapılan çalışmayla sokak pis sulardan ve kokudan temizlendi. Bu çalışmalar sırasında, yola döşeli kayrak taşlarının büyük bölümü yerlerinden söküldü, ancak tekrar döşenmedi. Toz toprak içinde kaldıklarını dile getiren çevredeki işyeri sahipleri, bir an önce sökülenlerin yerine yeni kayrak taşlarının döşenmesi istedi. Esnaf, "Önümüz yaz ve her gün buradaki havraları görmeye çok sayıda turist geliyor. Yolun yarısının toprak yarısının taş olması yakışmıyor" diyerek bir an önce eski haline getirilmesi gerektiğini söyledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası