Ege Postası
Geri

Onlar İzmir'in gururu oldu

Bornova Belediyespor Kulübü sporcuları elde ettikleri başarılar ile sadece ilçenin değil, İzmir'in de gururu oluyor. Mersin'de düzenlenen Türkiye Trampolin Cimnastik Federasyon Kupası Yarışması'nda dereceye giren 3 sporcu, ülkemizi Dünya Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil etme hakkını kazandı. Başarılar sporcular; Sude Aydın, Koray Altınel ve Erce Gülen amaçlarının olimpiyatlara katılmak olduğunu söyledi
Onlar İzmir'in gururu oldu
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Kasım 2014 Cumartesi 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyespor Kulübü sporcuları, 23-27 Ekim tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen Türkiye Trampolin Cimnastik Federasyon Kupası Yarışması'ndan madalyalarla ile döndü.  Yıldız Kızlar kategorisinde Sude Aydın 1. olurken, Yıldız Erkekler'de Koray Altınel 2.liği, Erce Gülen 3.lüğü elde etti.

3 sporcu milli takımda
Mersin'deki yarışmalarda ilk üçe giren Bornova Belediyesporlu cimnastikçiler, 2-17 Kasım tarihleri arasında ABD'nin Florida kentinde düzenlenecek Trampolin Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Şampiyona'da Türkiye'yi temsil edecek milli sporcular; 13 yaşındaki Sude ile 14 yaşındaki Koray ve Erce, burada da dereceye girip olimpiyatlara katılmak istediklerini söylediler. İzmir'de devam eden Milli Takım kampında şampiyonaya hazırlanan Bornova Belediyesporlu cimnastikçilerin antrenörlüğünü Gülşah Şenol, Mahir Şenol ve Aysun Yıldırım yapıyor.

Başkan Atila: Gururluyuz
Sporcuların elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Hem zihinsel, hem de fiziksel olarak sağlıklı bireylerin yetişmesinde sporun önemi çok büyük. Spor alanındaki çalışma ve yatırımlarımızı işte bu bilinçle yapıyor, mümkün olduğunca daha fazla vatandaşımıza spor imkanı sunmak için çalışıyoruz. Böylesi bir ortamda gelen başarılar bizleri daha çok mutlu ediyor. Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek sporcularımızı kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası