Ege Postası
Geri

Onur Akın, sevilen şarkılarını Manavgatlılarla birlikte seslendirdi

Protest müzik sanatçısı Onur Akın, sevilen şarkılarını Antalya Manavgat'ta seslendirdi. Onur Akın, Manavgat Belediyesi'nin Avrupa Birliği(AB) destekli Manavgat İçme Suyu Projesi'nin açılış töreni sonrası Cumhuriyet Meydanı'ndan konser...
Onur Akın, sevilen şarkılarını Manavgatlılarla birlikte seslendirdi
Haberler / Kültür - Sanat
3 Temmuz 2013 Çarşamba 00:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Protest müzik sanatçısı Onur Akın, sevilen şarkılarını Antalya Manavgat'ta seslendirdi. Onur Akın, Manavgat Belediyesi'nin Avrupa Birliği(AB) destekli Manavgat İçme Suyu Projesi'nin açılış töreni sonrası Cumhuriyet Meydanı'ndan konser verdi. Akın, konserde sevilen şarkıları Geceyi Sana Yazdım, Bekle Bizi İstanbul, Seviyorum Seni, Yağmur Yüreklim, Ne Olur Bir Sabah, Ben Yağmur Yüklü Bulutum, Yitik Sevda,Gaybana Geceler, Asi ve Mavi ile Leylim Ley şarkılarını seslendirdi.

Konserde Akın, 2 Temmuz 1993 yılında Sivas Madımak Otel'de yanan 37 aydın ve 4 otel görevlisinin ölümlerinin 20'nci yıl dönümünde derin üzüntü içinde olduklarını söyledi. Dünyanın sevgi üzerine kurulu olduğunu belirten Akın, "Dünya sevgi üzerine dönüyor. İnsanız sevgi doluyuz. Yüreğimiz insan sevgisiyle dolu. İnsan olmak çok büyük erdem. Görüntü ile insan olunmuyor. İnsanlık duygu ve sevgi ile olur. Sizce 20 yıl önce Sivas Madımak Otel'de 37 aydın insanı yakan kişiler insan m? Yoksa insan kılıklı varlıklar m? İnsan onur ve erdemini taşıyan bir kişi bir cana kıyabilir m? Elbette kıyamaz. Cana kıyanlar görünüşte insanda olsa insan kılıklı değişik varlıklardır. Ne mutlu bize ki insanız ve insanları çok seviyoruz." diye konuştu.

Konser sonunda Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Akın'a Manavgatlılara unutulmaz dakikalar yaşattığı için bir buket çiçek takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası