Ege Postası
Geri

Oriflame Giordani Gold

Oriflame’in seçkin ve köklü güzellik markası Giordani Gold, 40’ıncı yılını kutluyor.
Oriflame Giordani Gold
Haberler / Güncel
21 Eylül 2016 Çarşamba 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş



Oriflame’in seçkin ve köklü güzellik markası Giordani Gold, 40’ıncı yılını kutluyor. Ekim ayına özel olarak kutlamanın şerefine kaçırılmaması gereken fiyat teklifleri sunuyor. Oriflame'in ilk ürünlerinden bu yana kalitesini ve iddiasını koruyan Giordani Gold, bugün de hayatı tutkuyla yaşamak isteyenler için tüm detayları düşünüyor ve en iyisini sizlerle buluşturuyor. Makyaj ürünleri ve parfümleriyle zarafeti hayatın her noktasına taşıyan Giordani Gold ile siz de hep daha ileriyi hedefleyin ve hayatınızı bir sanat gibi yaşayın. Oriflame'in Giordani Gold serisi ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve alışveriş yapmak için Oriflame bilgi kaynağı Ori Katalog sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Birçok kadının beğeniyle takip ettiği isim Maritsa, blogunda ve sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarıyla kendine has bir stil ve güzellik sergiliyor. Bu kadar ilham verici olmak için hangi ürünlerden yardım alıyor, stilinde nelere dikkat ediyor, sizler için verdiği 5 ipucunu www.orikatalog.com adresinde okuyun.


Henüz incelemediyseniz stil sahibi ve hayattan zevk alan kadınların dergisi Glamour Türkiye'nin editörleri aynı zamanda Türkiyenin enyetkin moda okullarından İstanbul Moda Akademisi eğitmenleri Gözde Atakoğlu, Ayşim Özgür ve Bediz Yıldırım'ın tarzınızı tamamlayacak güzellik ip uçlarıyla zenginleşen Eylül ayı Oriflame kataloğunda tanıtılan Glamour işbirliğiyle başlatılan hayal kur ve tasarla yarışmasına dahil olmak istanbul moda akademisinden eğitim alma fırsatına kavuşmak isterseniz Glamour internet sitesindeki yarışma sayfasını tıklayıp tasarlayıp paylaşabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası