Ege Postası
Geri

Orkide, sektörde ağırlığını hissettiriyor

Küçükbay A.Ş., bitkisel sıvı yağlardan 2009 yılında 20 milyon euro’luk yatırım yaptığı margarin sektöründe de ağırlığını artırarak üstünlüğünü kanıtladı.
Orkide, sektörde ağırlığını hissettiriyor
Haberler / Güncel
22 Haziran 2013 Cumartesi 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Küçükbay A.Ş., dünyadaki en son ve en modern teknolojik imkanları kullanarak üretimini yaptığı İdeal Orkide markasıyla margarin alanında ev tipi ve ev dışı tüketimde sektörün öncü firması olmayı başardı. Türkiye’nin yaklaşık 700 bin tona varan margarin pazarının en büyük aktörlerinden biri olarak ürün çeşitliliği ve geliştirdiği yeni nesil trans yağ içermeyen margarinleriyle tüketicilerin ilk tercihi oldu.

Küçükbay A.Ş., İdeal Orkide markası altında geliştirdiği kahvaltılık margarinler, mutfak margarinleri, pastacılık yağları, endüstriyel yağlar ile ülkemizde ve dünyada margarin kullanan bisküviden gofrete, çikolatadan şekerlemeye, dondurma, mayonez, cips, dondurulmuş gıda ve pastacılık sanayiine kadar pek çok farklı sektöre hizmet veriyor. Orkide Yağları’nın yıllardır mutfakların ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten Margarin Grubu Ticari Koordinatörü İbrahim Şener, “Ürün gamımızda tüketicilerimizin ihtiyaçlarına göre dizayn edilen 100’den fazla özel ürünümüz bulunmaktadır. Endüstriyel pazar önümüzdeki yıllarda daha da gelişecek. İnsanlar günün koşullarına bağlı olarak dışarıda daha çok yemek yiyor, buna bir de turizmdeki gelişmeler eklenince endüstriyel pazarın hacmi her geçen gün artıyor. Türkiyede yılda 1 milyon 700 bin ton yağ üretimi yapılırken bunun 650 bin tonu margarin, 400 bin tonu da endüstriyel ürünlerden oluşuyor. Sadece pastacılık sektöründe, 91 bin ton yağ tüketiliyor. Bu gelişmeler ışığında başlattığımız margarindeki ihracat atağında ülkemizde olduğu kadar yurtdışında da kalıcı bağlantılar sağladık” dedi. Yurdumuzda ve dünyanın her yerinde tüm önemli fuarlara katılarak Orkide markalı ürünlerinin tanıtım atağını sürdüren Küçükbay A.Ş., margarin kullanan sektör temsilcileri ile sanayicilerin yanısıra otel şefleri ve aşçılarla sürdürdüğü işbirliğiyle sektörün nabzını yakından takip ediyor. Üretim süreçleri ve ürünleri daha iyi tanıtmak için küçük büyük demeden Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden üreticileri fabrikada konuk ederek görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Şener konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bilgiyi şeffaflıkla paylaşan bir kurumuz. Düzenlediğimiz fabrika turları ve eğitim seminerleri yoğun ilgiyle karşılanıyor. Tüketicilerimizle kurduğumuz güvene dayalı ilişkiler bizi mutlu ediyor.”

Margarin sektöründe de üstünlüğümüzü gösterdik!

Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay sıvı yağ sektöründe gösterdikleri başarıyı margarin sektöründe de sağladıklarını vurguladı. Orkide’nin sıvı yağlarda olduğu gibi endüstriyel ürünlerde de çok geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet verdiğini hatırlatan Küçükbay, “Ev dışı tüketim pazarı giderek önem kazanıyor. Her geçen gün hacmi artan endüstriyel pazarda bizde yaptığımız yeni ve teknolojik yatırımlarla sıvı yağda gösterdiğimiz üstünlüğümüzü bu sektörde de gösterdik. Çağın gerisinde kalmayan ve sürekli yenilikleri takip eden yatırımlarımızla durmadan, zaman kaybetmeden yurdumuzu dünya çapında sektör lideri yapma hedefindeyiz. Hedefe giden yolda özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı çalışanlarımızı kutlarım. Onların önünü daha da açacak yatırımlarımızı hızla sürdürüyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası