Ege Postası
Geri

Ormana götürüp gasp ettiler

İzmir'in Buca İlçesi'nde, zorla ormanlık alana götürülen 17 yaşındaki M.H.Y.'nin darp edilerek 60 TL'si ve kol saatinin gasp edilmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.
Ormana götürüp gasp ettiler
Haberler / 3. Sayfa
2 Mart 2016 Çarşamba 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kozağaç'ta 5 kişi tarafından zorla ormanlık alana götürülüp darp edilerek 60 TL ve kol saatinin alındığını söyleyen M.H.Y.'nin şikayeti üzerine polis çalışma başlattı. Olaya, birinin yaşı 18'den küçük 5 kişinin karıştığını belirleyen polis, şüphelileri gözaltına aldı. Yaşı küçük olan şüpheli ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen 4 zanlı ise tutuklandı.

Akaryakıt istasyonundan gasp şüphelileri tutuklandı 

Öte yandan, İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna gelip, bıçak ve levyelerle çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra 10 bin TL değerinde sigara ile bin 200 TL para aldığı ileri sürülen 3 kişi tutuklandı.

Olay, Kemalpaşa İlçesi'nde, Ankara asfaltında meydana geldi. İddiaya göre gece saatlerinde akaryakıt istasyonuna gelen 3 kişi, bıçak ve levyelerle çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra, 10 bin TL değerinde sigara ile bin 200 TL parayı alıp kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelilerin B.Ş. (20), M.Ö. (21) ve İ.T. (20) olduğunu belirledi. Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde düzenlenen operasyonda yakalanan ve 'Geceleyin birden fazla kişi ile yağma' suçundan adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası