Ege Postası
Geri

Orta hakeme kızan Hiddink, yardımcı hakemi itti

Dinamo Moskova – Anji maçında orta hakem Sergey Karasev’in penaltı kararına kızan Guus Hiddink yardımcı hakemi itti.    Rusya Premier Ligi 2013-2014 sezonun 2. haftasında Dinamo Moskova ile Anji takımı karşı karşıya geldi....
Orta hakeme kızan Hiddink, yardımcı hakemi itti
Haberler / Spor
20 Temmuz 2013 Cumartesi 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dinamo Moskova – Anji maçında orta hakem Sergey Karasev’in penaltı kararına kızan Guus Hiddink yardımcı hakemi itti.

    Rusya Premier Ligi 2013-2014 sezonun 2. haftasında Dinamo Moskova ile Anji takımı karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu golle mücadeleyi 2-1 kazandı.

    Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle sinirli bir şekilde sahaya doğru yürüyen Anji’nin hocası Guus Hiddink, kendisini sakinleştirme isteyen yan hakemi itti. Basın açıklaması yapan tecrübeli hoca, hakem ile daha sonra karşılıklı birbirlerinden özür dilediklerini söyledi. Ayrıca Hiddink, kendilerin lehine bir penaltının da verilmediğini iddia etti.

    Öte yandan spor yorumcularına göre Hiddink özür dilese de davranışından dolayı ceza alması gerektiğini savundular. Rusya Futbol Birliği kurallarına göre bilerek hakemi itmek altı maç men cezası gerektiriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası