Ege Postası
Geri

Ortaokul öğrencisi Zehra Naz Canik Başarı Üniversitesi Rektörü oldu

Samsun’da 23 Nisan kutlamaları kapsamında yapılan ziyarette Hasköy Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Zehra Naz, Canik Başarı Üniversitesi Rektörlük koltuğuna oturdu.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Canik Hasköy...
Ortaokul öğrencisi Zehra Naz Canik Başarı Üniversitesi Rektörü oldu
Haberler / Güncel
22 Nisan 2013 Pazartesi 19:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’da 23 Nisan kutlamaları kapsamında yapılan ziyarette Hasköy Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Zehra Naz, Canik Başarı Üniversitesi Rektörlük koltuğuna oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Canik Hasköy Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir’i makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Yunus Bekdemir, “23 Nisan ulusumuz ve çocuklarımız için çok önemli bir bayram. Bu eksende başka bir ülkede çocuklara yönelik bir bayram yok. Bu bayram bize millet ve kültür olarak ayrı bir onur yaşatıyor. Bu sebeple sizlerde bu bayramla ne kadar övünseniz azdır.” dedi. Konuşmaların ardından gelenek olduğu üzere 8’inci sınıf öğrencisi Zehra Naz, rektör Bekdemir'in koltuğuna oturdu. Temsili rektör Naz, koltuğa oturur oturmaz ilk iş olarak üniversite yönetimine civardaki diğer okullarla iş birliği yapılması talimatını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası