Ege Postası
Geri

Osmangazi Pazaryerine kavuşuyor

Bayraklı Belediyesi kentin gözde mahallerinden Osmangazi’de kısa süre önce temeli atılan dev pazaryeri projesinde sona gelindi. Toplamda 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazaryerinde çatı panelleri takılmaya başlandı. Osmangazi Pazaryerine kavuşuyor
Osmangazi Pazaryerine kavuşuyor
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ocak 2016 Pazar 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı’da mevcut pazaryerleri modernize edilirken yenilerinin temeli atılıyor. Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi’ne yapılacak ve kısa süre önce temeli atılan temelin ardından projenin sonuna yaklaştı. Kapalı pazaryerinin sol ve sağ kısımları trapez saç ile kapanırken, çatı panelleri takılmaya başlandı.

4 BİN 332 METREKARE ALANA SAHİP OLACAK
Pazaryerinin orta kısmında pazarcılar ve alışveriş yapan vatandaşlar için tuvaletler, iki adet depo bulunacak. İdari binalarında da bulunacağı pazar yeri 3 kısımdan oluşacak ve 4 bin 332 metrekare alana sahip olacak. Ayrıca tesisin bir otoparkı da bulunacak. Proje tamamlandığında Osmangazi Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşayan vatandaşların “pazar” sorununu çözülmüş olacak.



SOKAK ARASI PAZARYERLERİ YAKIŞMIYOR
Kapalı pazaryerlerini ilçeye kazandırmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bugüne kadar ilçemize birçok kapalı pazar yeri kazandırdık. Sokak arası pazaryerlerinin bu çağda bir kente yakışmadığını her fırsatta dile getiriyorum. Çay Mahallesi pazaryerinde temel atıldı. O proje de hızla ilerliyor. Osmangazi’deki projemizi önemli ölçüde tamamladık. Yakında açılışını gerçekleştireceğiz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası